Blancpain

Jehan-Jacques Blancpain rekisteröityi kellosepäksi Villeretin kylässä vuonna 1735. Blancpain tuli tunnetuksi erittäin monimutkaisista koneistoistaan ja pysyi perheyrityksenä lähes 200 vuotta. Nykyisin Blancpain kuuluu Swatch Groupiin. 1970-luvun kvartsi-boomin aikaan Blancpain koki kovia ja vietti hiljaiseloa. Blancpain ei koskaan valmistanut kvartsikelloja, vaan nimi kaivettiin uudelleen esiin eri yrittäjien voimin ja 1983 alkaen tehtaan työntekijät hoitivat työpajan puutarhaa ja valmistivat kelloja. Tämän ajan kellot ovat hyvin haluttuja, sillä valmistusmäärät olivat niin pieniä että kellojen historia on selvitettävissä kellon valmitaneeseen kelloseppään asti.

Blancpainin suosituimpia malleja ovat: Le Brassus, Leman, Villeret ja ehkä kaikkein suosituin, 1954 julkaistu, ranskalaisille sukeltajille valmistettu 50 fathoms.

Tuotteet

Valitettavasti valikoimassamme ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta tältä merkiltä. Voit kuitenkin tehdä itsellesi Hakuvahdin, jolloin saat tiedon heti kun valikoimamme täydentyy.

Tiesithän että kauttamme voit myös tilata tiettyjä kelloja? Jätä yhteystietosi täällä niin olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.