Patek Philippe

Puolalaiset siirtolaiset, liikemies Antoni Patek ja kelloseppä Frantisek Czapek, perustivat Geneveen Patek, Czapek & Cie-yhtiön vuonna 1839. Kelloseppä Adrien Philippen Patek tapasi 5 vuotta myöhemmin ja he ottivat käyttöön Philippen suunnitteleman vetonuppikeksinnön. Czapekin jätettyä yhtiön vuonna 1851, nimesivät Patek ja Philippe tehtaansa Patek Philippe & Cie:ksi. 1868 Patek Philippe valmisti todennäköisesti ensimmäisen sveitsiläisen rannekellon Unkarin kreivitär Kosowiczille. 1901 yhtiön nimi muutettiin Ancienne Manufacture d’Horologerie Patek Philippe & Cie SA:ksi ja vuonna 1932 Sternin suku hankki yhtiön omistukseensa. Charles ja Jean Stern omistivat jo kellotauluja valmistavan tehtaan Genevessä ja vielä samana vuonna Patek Philippe julkisti ensimmäisen mallin kuuluisasta Calatrava mallistostaan. Patek Philippellä on lukuisia kelloihinsa liittyviä patentteja, esimerkiksi Gyromax-liipotin.

Patek Philippen tunnetuimpia mallisarjoja ovat Golden Ellipse, Calatrava ja Nautilus.

Tuotteet

Valitettavasti valikoimassamme ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta tältä merkiltä. Voit kuitenkin tehdä itsellesi Hakuvahdin, jolloin saat tiedon heti kun valikoimamme täydentyy.

Tiesithän että kauttamme voit myös tilata tiettyjä kelloja? Jätä yhteystietosi täällä niin olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.