Grand Seiko

Ensimmäisen Grand Seikon valmisti Suwa Seikosha (nykyään Seiko Epson) vuonna 1960 Naganossa, Japanissa. Grand Seikossa tavoitteena oli valmistaa kello, joka oli tarkka, kestävä, helposti ranteessa pidettävä ja niin kaunis kuin suinkin mahdollista. Ensimmäisen Grand Seikon suuren suosion jatkoksi valmistettiin vuonna 1964 Grand Seiko Self-dater, jossa oli myös päivyri ja parannettu vesisuojaus. Vuonna 2004 julkaistiin ensimmäinen Grand Seiko Spring Drive (Calibre 9R65), jossa yhdistyivät mekaanisen automaattikellon ranteesta voimansa saava vetomekanismi ja kvartsikellon tarkkuus. Nykyään Grand Seikon kellojen tarkkuus ja upea viimeistely ovat merkin tukijalkoja ja niillä on laaja kannattajakunta kelloharrastajien piirissä.

Grand Seikon suosituimpia nykymalleja ovat 9S65 sarjan automaatit ja 9S66 sarjan hi-beat GMT automaatit.

Tuotteet

Valitettavasti valikoimassamme ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta tältä merkiltä. Voit kuitenkin tehdä itsellesi Hakuvahdin, jolloin saat tiedon heti kun valikoimamme täydentyy.

Tiesithän että kauttamme voit myös tilata tiettyjä kelloja? Jätä yhteystietosi täällä niin olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.