Piaget

Georges-Edouard Piaget aloitti kellon osien ja koneistojen valmistamisen kotitilallaan olevassa työpajassa 1874. Piagetin motto oli ”Aina tee paremmin kuin tarpeellista” ja pian hänen maineensa kasvoi ja hän valmisti osia ja koneistoja Sveitsin arvostetuimmille kellobrandeille. 1920-luvulla Piaget poika Timothee aloitti yhtiön muuttamisen osien ja koneistojen valmistajasta taskukellojen ja rannekellojen valmistajaksi. Tämä kehitys jatkui myös kolmannen sukupolven, Geraldin ja Valentinin otettua yhtiö hoidettavakseen. 1943 Piagetista tuli rekisteröity kauppanimi ja kahta vuotta myöhemmin perustettiin ensimmäinen tuotantolaitos La Côte-aux-Féesiin. Vuonna 1957 Piagetin 9P koneisto sai suurta huomiota Baselin messuilla ja vuonna 1960 Piaget toteutti maailman ohuimman automaattikoneiston 12P. Nämä saavutukset auttoivat Piageta vakiinnuttamaan asemansa arvostettuna eleganttien miestenkellojen valmistajana. Piagetin kuuluisin kellomalli, Piaget Polo, julkaistiin 1979.

Nykyään Piagetin suosituimpia mallisarjoja ovat Altiplano, Emperador ja Polo S.

Tuotteet

Valitettavasti valikoimassamme ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta tältä merkiltä. Voit kuitenkin tehdä itsellesi Hakuvahdin, jolloin saat tiedon heti kun valikoimamme täydentyy.

Tiesithän että kauttamme voit myös tilata tiettyjä kelloja? Jätä yhteystietosi täällä niin olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.