Jaeger-LeCoultre

Antoine LeCoultre oli itseoppinut kelloseppä-keksijä, joka perusti 1833 työpajan Vallee De Jouxiin. 1847 LeCoultre kehitti kellonveto- ja ajanasetusmekanismin. Aikana jolloin kellojen vetämiseen käytettiin vielä avainta vetonupin sijaan, ajanasetusmekanismi oli vallankumouksellinen. Antoine Lecoultren lapsenlapsi Jacques-David LeCoultren ja Edmont Jaegerin yhteistyön alkaminen vuonna 1903 osoittautui onnistuneeksi, sillä he yhdistivät ultraohuet koneistot ja sofistikoituneen designin kelloissaan ja vuonna 1937 syntyi Jaeger-LeCoultre brändi. JLC on valmistanut yli 1000 erilaista kellokoneistoa ja sillä on satoja kellokoneistoihin liittyviä patentteja. Merkki tunnetaan myös ns. kellovalmistajien kellovalmistajana, sillä se on myös toimittanut koneistojaan kellomaailman huippunimille kuten Patek Philippe ja Audemars Piguet.

Jeager-LeCoultren tunnetuimpia kellomalleja on Reverso.

Tuotteet

Valitettavasti valikoimassamme ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta tältä merkiltä. Voit kuitenkin tehdä itsellesi Hakuvahdin, jolloin saat tiedon heti kun valikoimamme täydentyy.

Tiesithän että kauttamme voit myös tilata tiettyjä kelloja? Jätä yhteystietosi täällä niin olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.