Ota yhteyttä

Tee sitä mitä rakastat ja rakasta sitä mitä teet. Tämän ajatuksen siivittämänä on syntynyt Kellokonttori. Unelma tehdä harrastuksesta työ muutti Astalan perheen elämän vuonna 2013 kun Sami ryhtyi päivätyönsä ohessa myymään arvokelloja. Vain muutamassa kuukaudessa vanha päivätyö kuitenkin jäi ja Kellokonttorista tuli täyspäiväinen työ.

Todellisuudessa Kellokonttorin juuret juontavat pitkälle yli kahden vuosikymmenen taakse. Isän verenperintönä jo nuorukaisena syttynyt kellorakkaus on seurannut Samia läpi vuosikymmenten ja tänä aikana kertynyt tieto ja ymmärrys ovat luoneet ainutlaatuisen pohjan ammattimaiselle arvokellokaupalle.

Breitling Transoceanista, Samin ensimmäisestä arvokellosta, on kuljettu pitkä ja opettavainen matka tähän päivään, jolloin Kellokonttori voi ylpeänä esitellä kotimaassamme ainutlaatuista arvokellovalikoimaa ja lyömätöntä ammattitaitoa.

Toimintaamme ohjaakin vahvasti asiantuntevuus ja luotettavuus, ja meillä asiakaskokemus sekä kellojen laatu ovat kaiken keskipisteessa. Tästä syystä Kellokonttorin ovet ovat avoinna vain sopimuksen mukaan. Näin voimme tarjota asiakkaillemme rauhallisen ja miellyttävän asiakaskokemuksen, jossa kelloihin saa tutustua kaikessa rauhassa.

Yritys

Scandal Sandal Oy

Y-tunnus

FI24701880

Osoite

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1C 3.krs, 00180 Helsinki

Aukiolo

Sopimuksen mukaan

IBAN

FI 288 000 1710 3736 15

BIC/SWIFT

DABAFIHH

Pankki

Danske Bank

Tiimi